Skip to content

Hajdúdorogon is népszerűsítettük a szakkollégiumot és a diákotthont

Szakkollégistáink ezúttal a hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Gimnázium végzőseinek tartottak előadást, melynek során szakkollégiumunk és kollégiumunk került bemutatásra. Az előadás elején indított körkérdésben a legtöbb diák a Debreceni Egyetem valamelyik szakát nevezte meg kitűzött továbbtanulási célként. Ez bizakodásra adhat okot számunkra is, hiszen a görögkatolikus iskolából érkező elsős egyetemistáknak optimális választás lehet intézményünk, ahol keresztény, görögkatolikus értékeket tekintjük követendőnek.

A felújítások már elkezdődtek az épület első és második szintjén, 2017 szeptemberére közel ötven új kollégiumi férőhellyel bővülünk. Bátran jelentkezhetnek tehát hozzánk azok a „gólyák”, akik egy igazán jól felszerelt, közlekedés szempontjából praktikus helyen található és megfizethető kollégiumban szeretnének lakni.

A program az EFOP 3.4.1-15-2015-0008 azonosítószámú "Együtt Vele(d) könnyebb! A Szent Miklós Görögkatolikus Roma Szakkollégium Fejlesztése" program keretében valósult meg.

Farkas Zsolt

program koordinátor